Om mig

Jeg er uddannet Psykolog – Cand.Pæd.Psych. og medlem af: Dansk Psykolog Forening www.dp.dk. Psykolog er en beskyttet titel.

Inden min uddannelse til psykolog har jeg arbejdet som sygeplejerske. Her arbejdede jeg med for tidligt fødte børn, hjertebørn og akut- og kritisk syge, herunder hjerteintensive patienter og kræftkamte mm.

Før jeg fik egen praksis, har jeg arbejdet som psykolog i Familiehuset i Grenaa og hos Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) i Kolind.

 

Udover min sygeplejerske- og psykologuddannelse har jeg desuden uddannet mig til:

- Intensivsygeplejerske
- Diplomuddannelse i pædagogik fra Danmarks Sygepleje Højskole, 1 årig
- Par- og familieterapeut på The Kempler Institute i Odder, 3 årig
- Life og Business Coach ved Sofia Manning, Manning Inspire, 1 årig

Jeg sørger for hele tiden at holde mig orienteret og ”up to date” både teoretisk og personlig via flere årlige kurser, løbende coaching og supervision samt periodevis egenterapi inden for de områder, jeg har specialiseret mig i.

Udover egen praksis er jeg partner og psykolog i

Center For Kompetencer www.cfkom.dk som er en kursus og konsulent virksomhed.

Endvidere er jeg tilknyttet:

• Dansk Krisekorps som krisepsykolog
• Manning Inspire, som coachtræner og feedbacker.

Derudover har jeg deltaget i Female Vision Messen 2007, hvor jeg bl.a. blev interviewet til DR2 programmet ”Kvinder og netværk”.

I forbindelse med tvivlspørgsmål vedr. en klients stress- og depressionsbehandling samarbejder jeg med psykiatrisk overlæge, formand for psykiatrifonden og Danmarks førende forsker i stress- og depression Poul Videbech, Psykiatrisk Hospital, Risskov

 

Psykolog Bodil Aastrup | Themsvej 45, 8240 Risskov  | Tlf.: 6118 9863 | info@psykolog-bodilaastrup.dk