Telefoncoaching

Måske er Telefoncoaching noget for dig.

En stor del af mine coachsamtaler foregår pr. telefonen. Mange mennesker spørger mig, om det kan være rigtigt, at en coachsamtale kan være lige så værdifuld og effektiv, når den foregår på telefonen? Ja, det kan du tro. Jeg har coachet mange mennesker i hele landet samt i udlandet, som jeg aldrig har set, og udelukkende har kontakt med på telefonen. Vi får alligevel en tæt og fortrolig kontakt.

Alt, hvad jeg fornemmer, og ser via kropssproget, registreres også i stemmen. Jeg hører, og fornemmer de mindste ændringer i din stemme - i ordene og i stemmelejet. Jeg har mulighed for, at være 100 % koncentreret på hvad du siger og på din stemme i mit øre, mens vi taler sammen, og jeg forstyrres ikke af ydre ting.

Telefoncoaching er både super effektiv og tidsbesparende. Vi kommer hurtigere i gang, og du sparer tid og penge, fordi du undgår transporten.

Vi kan sidde hver sit sted i landet, ja vi kan sidde i hvert sit land. Geografien er ingen begrænsning.

Det kan være vanskeligt at forestille sig. Men alle hos mig - uden undtagelse - er blevet positivt overrasket over, hvor effektiv coaching er på telefonen.

Du kan evt. vælge en kombination, hvor nogle af samtalerne er face to face, andre på telefonen. Du bestemmer selv.

KLIK HER for bestilling af telefoncoaching

Psykolog Bodil Aastrup | Themsvej 45, 8240 Risskov  | Tlf.: 6118 9863 | info@psykolog-bodilaastrup.dk