Teenagercoaching

Jeg tilbyder samtaleterapi- og coaching til dig mellem 13 og 17 år. Her kan du trygt tale om det, du har på hjertet. Få støtte, så du udvikler dig, i den retning du ønsker, og få nogle kraftfulde ”redskaber”, som du kan bruge resten af livet.

Emner som kan tages op kan f.eks. være:
Lavt selvværd
Mobning
Generthed
Mål du gerne vil nå, f.eks. inden for din idræt eller skole
Angst (eksamensangst, præstationsangst før en vigtig turnering/stævne el.)
Depressive tanker
Konflikt mellem ung og forældre
Bonusforældre
Træning af sociale kompetencer/færdigheder

Via teenagercoaching får du mulighed for at se dig selv på en ny måde. Du lærer at bryde roller og overbevisninger, der begrænser dig hjemme, i din skole, din fritid og med dine venner.

Gennem teenagercoaching kan du også lære at sætte grænser, hvis du f.eks. bliver mobbet.

Mobning kan være svært at stoppe alene.

Du kan ved hjælpe af din egen coach få værktøjer til at opbygge dit selvværd igen, og du vil via coachingen få mulighed for at tilgive dig selv, dine forældre eller andre af dine nærmeste.

Du vil lære at turde slippe din indre ”perfektionist”, der suger livsglæden ud af dig og mærke lettelsen ved at kunne være ok med at fejle.

Du får hjælp og indsigt til at finde ud af, hvad du vil med dit liv. Du lærer at have svære samtaler med dem du holder af og komme ud af skabet og vise DIG og dine følelser.

Ved at få troen på dig selv får du f.eks. lettrere ved at gå til eksamen, eller at få succes med de ting du laver. Når din selvfølelse vokser, bliver du gladere for dig selv, og tiltrækker nemmere venner….eller du får bedre og sundere venner.

Du får hjælp til at ændre dine eventuelle begrænsende tanker om dig selv, ( jer er ikke god nok….det kan ikke lade sig gøre for mig…..jeg er kedelig, jeg er mærkelig, jeg er anderledes osv.) Du kan lære din usikkerhed og evt. frygt for ting at kende, så du kan tage chancer i dit liv – trods dine følelser.

Du lærer, at der ikke findes svage sider af dig, men at du kan bruge dig selv til at finde styrke.

Forløbet starter med en kort uforpligtende samtale. Her er det vigtig, at du har en af dine forældre med. Dette er et møde hvor vi ”ser hinanden an”, og her kan du og dine forældre høre mere om, hvordan jeg arbejder. Efterfølgende kan du vælge at komme alene.

Du eller dine forældre kan kontakte mig på info@psykolog-bodilaastrup.dk eller på mobil 6118 9863

KLIK HER forbestilling af konsultation

Psykolog Bodil Aastrup | Themsvej 45, 8240 Risskov  | Tlf.: 6118 9863 | info@psykolog-bodilaastrup.dk